CH_logo_20x15cm_highres

Fest&Bröllopsmässa på Örenäs Slott

Söndagen den 12 oktober var det Fest&Bröllopsmässa och då fanns jag på plats på vackra Örenäs Slott tillsammans med Ulrika från Simsalabin Förvandlingsdesign.

Vi var på Slottet på lördag eftermiddag och ställde iordning montern, som Ulrika designat, och kl. 11.00 på söndagen kom så de första besökarna.

Det blev en härlig dag med mycket trevliga samtal med blivande brudar, brudgummar, och även en del föräldrar till blivande brudpar.

Det fanns förstås många andra intressanta utställare på mässan, bl a var designern Lars Wallin i rummet intill på Slottet där han visade upp vackra klänningar, ringar som definitivt skapade ha-begär och även servis och bestick. Malin från E.MallaS var där och visade fler vackra klänningar, underkläder från Oh la i Helsingborg, fantastiska tårtor från Tårtesset i Staffanstorp och blomsterarrangemang från Blond Flores som utgår från Kristianstad, och mycket annat.

Tävling!!

Vi hade även en tävling i montern där man kunde vinna en kostnadsfri Konsultation med CH Bröllop & Event.  Nu har vinnarna dragits - och det blev faktiskt två blivande brudpar då ungefär hälften av de tävlande angett ett datum under 2015 och hälften under 2016, så det fick bli ett brudpar för varje år.
 

Anna Johansson Bohm (2015)
Kajsa Bengtsson (2016)

Båda vinnarna har meddelats på email idag - GRATTIS!!

Och nu över till lite fler bilder från mässan.
Mer från vår monter med inredningsdetaljer från Simsalabim Förvandlingsdesign
CH Bröllop & Event samsades i montern med Simsalabim Förvandlingsdesign - Miljövänlig Möbelmagi
Ett festbord dukat med porslin och bestick från Larw Wallin
Några av Lars Wallins vackra brudklänningar
Blomsterarrangemang av Helene på Blond Flores
Varckra klänningar från E.MallaS
Även något för herrarna - från Custom by Kent

Kommentera gärna!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln