CH_logo_20x15cm_highres
Bröllopskoordinator och brud

Scroll down for an English version!

Javisst, bröllop är fantastiska tillställningar men ibland kan planeringen vara allt annat än fantastisk. Ni kan säkert kämpa er igenom det, men det kan löna sig att anlita professionell förstärkning.

Här går vi igenom för- och nackdelar med att ta hjälp av en bröllopsplanerare.

Fördelar:
De tar hand om detaljerna.

Sannolikt har ni aldrig planerat ett så här stort event tidigare. Så. Många. Detaljer. Bröllopsplanerare har gjort det här tidigare – ofta – så de kan hjälpa er att hantera detaljerna ni kanske annars skulle förbise.  En planerare kan också hjälpa er att få så mycket som möjligt ur er budget och allokera kostnaderna på bästa sätt.

Läs hela inlägget »

Samma lördag som Prinsparet gifte sig i Stockholm, var det bröllop även i Trelleborg.

Camilla och Andreas gifte sig hemma i Andreas föräldrars trädgård med familj, släkt och vänner närvarande, samtidigt som deras dotters 2-årsdag firades.

Härligt personligt och en riktigt mysig dag!

Vi var där och skötte allt som behövde fixas, både i förväg och under eftermiddagen, samt agerade fotograf för dagen.

Stort grattis och lycka till, och tack för förtroendet!

Läs hela inlägget »
Fotograf: Peggy Herbeau, Les Productions de la Fabrik Fotograf: Peggy Herbeau, Les Productions de la Fabrik

Scroll down for an English version!

Förra sommaren jobbade vi med ett riktigt härligt bröllop i underbara Mölle vid foten av Kullaberg.

Céline & Carloskar bor i Stockholm, så de behövde lite hjälp för att få ihop allt till den stora dagen.

På bröllopsdagen, lördagen den 12 juli, fanns jag till hands för att assistera med både det ena och det andra, bl a att lägga ut bordsplacering och "favours" (små påsar med godis), ställa iordning presentbord, gästbok, godisbuffet och fixa till en tavla med bordsplaceringen, samt en hel del annat plock och fix bakom kulisserna under dagen.

Vigseln ägde rum i Mölle kapell och gästerna åkte buss tillsammans från hotellet. Bruden anlände sist med sin far, och gick mot altaret tillsammans med tre brudnäbbar och sex tärnor.

Efter vigseln åkte brudparet iväg i en Mercedes 500SL, för fotografering av franska Peggy från Les Productions de la Fabrik, och lite mysig tid på tu man hand.

Läs hela inlägget »

På Helsingborgs Bröllopsmässa den 25 januari 2015 hade vi en tävling där man kunde vinna en konsultation med mig.

Stort GRATTIS till Cecilia Itzigehl som vunnit konsultationen!

Cecilia ska gifta sig i Mölle i augusti, och svarade rätt på frågan om när den första Bröllopsmässan i Helsingborg hölls, dvs. 1990.

Jag ser fram emot att träffa Cecilia och hennes blivande för att prata bröllop!

Läs hela inlägget »

Söndagen den 12 oktober var det Fest&Bröllopsmässa och då fanns jag på plats på vackra Örenäs Slott tillsammans med Ulrika från Simsalabin Förvandlingsdesign.

Vi var på Slottet på lördag eftermiddag och ställde iordning montern, som Ulrika designat, och kl. 11.00 på söndagen kom så de första besökarna.

Det blev en härlig dag med mycket trevliga samtal med blivande brudar, brudgummar, och även en del föräldrar till blivande brudpar.

Det fanns förstås många andra intressanta utställare på mässan, bl a var designern Lars Wallin i rummet intill på Slottet där han visade upp vackra klänningar, ringar som definitivt skapade ha-begär och även servis och bestick. Malin från E.MallaS var där och visade fler vackra klänningar, underkläder från Oh la i Helsingborg, fantastiska tårtor från Tårtesset i Staffanstorp och blomsterarrangemang från Blond Flores som utgår från Kristianstad, och mycket annat.

Tävling!!

Vi hade även en tävling i montern där man kunde vinna en kostnadsfri Konsultation med CH Bröllop & Event.  Nu har vinnarna dragits - och det blev faktiskt två blivande brudpar då ungefär hälften av de tävlande angett ett datum under 2015 och hälften under 2016, så det fick bli ett brudpar för varje år.
 

Anna Johansson Bohm (2015)
Kajsa Bengtsson (2016)

Båda vinnarna har meddelats på email idag - GRATTIS!!

Och nu över till lite fler bilder från mässan.
Läs hela inlägget »

See below for an English version.

I senaste numret av tidningen Allt om Bröllop - nr 2, 2014 - som finns i butik nu, annonserar vi i lokalguiden för Ängelholm & Båstad.  Vi finns även med i listan över lokala leverantörer.

Naturligtvis kan vi hjälpa till med bröllops- och festplanering i hela Nordvästskåne, inte bara i Höganäs och Kullabygden!

Den här gången fick vi hjälp att ta fram en snygg annons av Ulrika på Simsalabim Höganäs.


English:

In the latest issue of Swedish wedding magazine "Allt om Bröllop", we advertise in the local guide for Ängelholm and Båstad, as well as appear in the listing for local vendors.

Of course we can assist with wedding and party planning in all of northwest Scania (Skåne), not just in Höganäs or "Kullabygden"!

This time Ulrika at Simsalabim Höganäs helped us design the advert.

Läs hela inlägget »

Scoll down for an English version.


Nu är våren verkligen på ingång. Det känns i luften. Det doftar härligt. Dagarna blir allt ljusare - så underbart! Fantastiskt att man glömmer år från år hur fort det går till ljusare kvällar.

För att fira in våren - varför inte bjuda till ett härligt vårkalas? Söndags-brunch med vårtema, kanske? Eller en härlig Afternoon Tea? Det behöver inte finnas någon födelsedag, bröllopsdag eller dop för att fira. Här kommer i alla fall lite härligt vårig festinsipiration!

Läs hela inlägget »

Scroll down for an English version!

Så här på Alla Hjärtans Dag, är det allt lite extra mycket kärlek i luften!

Perfekt för lite inspiration hur man kan dekorera med hjärtan.  Vare sig det är ett bröllop, en Alla-Hjärtans-fest för singelgänget eller en romantisk middag på tu man hand, kan man använda hjärtan på många olika sätt som dekor.

Njut och inspireras!

(Alla bilder kommer från Pinterest)

Läs hela inlägget »

Omgiven av stora mängder snö, sittandes i en mysig liten stuga efter en dag i backen, kan jag inte låta bli att tänka vinterbröllop och hittade det här fantastiska bröllopet på Pinterest - vackert och vintrigt!  Brudparet gifte sig i Madison, Wisconsin i USA.  Hela bröllopet finns att se på Style Me Pretty och fotograferades av Paper Antler.

Surrounded by masses of snow, sitting in a sweet little cabin after a day of skiing, I couldn't help myself but think of winter weddings and found this beauty on Pinterest - pretty and wintry!  The couple married in Madison, Wisconsin in the US.  The whole wedding can be seen on Style Me Pretty and was photographed by Paper Antler.

Läs hela inlägget »
Fotograf: Ulrika Lundby, Simsalabim Förvandlingsdesign Fotograf: Ulrika Lundby, Simsalabim Förvandlingsdesign

Scroll down for an English version!

Tack till alla som kom och besökte mig på Helsingborgs Bröllopsmässa i helgen!

Stort TACK också till dem som hjälpte mig med montern:

  • Ulrika på Simsalabim Förvandlingsdesign som designade montern och bidrog med ett skåp och fina hjärtan på betongfot (perfekta att dekorera med vid bröllopsfesten!);
  • Anna på Anna Palmgren Design som bidrog med den vackra klänningen; samt
  • Camilla på Mine Blomster i Höganäs som hade gjort den vackra brudbuketten.
Läs hela inlägget »

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Arkiv

Länkar

Etiketter