CH_logo_20x15cm_highres

Bröllop

Varför anlita en bröllopskoordinator?

 

Ett bröllop idag får lov att vara precis hur som helst, eller rättare sagt, precis så som brudparet vill att det ska vara.  Tyvärr innebär inte beslutet att gifta sig, att livets övriga åtaganden försvinner eller ens minskar.  I dagens samhälle är ofta tempot högt, man jobbar kanske mycket och har ofta många aktiviteter på fritiden.  När ska man då hinna med att planera sitt bröllop, precis som man vill ha det?

Om man tar hjälp av en bröllopskoordinator blir det plötsligt mycket enklare, både att hinna med och att få det precis som man drömmer om.  En koordinator har erfarenheten, kunskapen och tiden att hitta den perfekta lokalen, boka den bästa floristen, skapa den fantastiska inbjudan, och allting annat som gör att dagen blir precis så som man vill. 

 

När dagen kommer, hjälper en koordinator till så att allting flyter på som det ska, och brudparet kan i lugn och ro njuta av sin dag från början till slut, utan stress och sista-minuten-problem.  En koordinator "släcker bränder" om de uppstår, ofta utan att brudparet ens märker det.

 

En bröllopskoordinator har många gånger samarbetsavtal med leverantörer som gör att de kan få rabatt.  En bröllopskoordinator har också god kunskap att förhandla om priser.  Det är också tidsbesparande, och tid är ju pengar. Bröllopskoordinatorn gör jobbet, och brudparet behöver bara tala om vad de vill ha, och godkänna resultatet.

Och visst är det värdefullt att ha någon man kan lita på till hands under sin bröllopsdag, så att man slipper huvudvärken med tårtan som ska levereras i tid, solisten som ska stå på rätt ställe i kyrkan, brudnäbbens klänning som går sönder lite i sömmen tio minuter innan vigseln, brudgummens knapphålsblomma som slokar betänkligt vid fotograferingen, och så vidare.

 

Det är därför ni ska anlita en bröllopskoordinator!

Ta reda på mer om våra olika paket:

  • Konsultation
  • Koordination
  • Bröllopsdagskoordination