CH_logo_20x15cm_highres

Bröllopspaket

Konsultation

När ni vill hålla i allt det praktiska själva, men behöver lite goda råd, tips och idéer för att komma vidare.

 

Vi träffas vid ett tillfälle och går igenom alla funderingar samt er budget.

 

Under hela planeringsperioden därefter och fram till den stora dagen har ni tillgång till mig via telefon och email.  Om ni bestämmer er för att ni vill ha mer hjälp än ni ursprungligen trodde, kommer vi överens om en ny kostnad.

 

Kostnad: 2.500 kr inkl. moms

Koordination

När ni vill ha mer detaljerad hjälp.  Fritt antal konsultationer per telefon och email ingår, samt minst två personliga möten.  Ni bestämmer själva exakt vad och hur mycket hjälp ni vill ha, från vissa delar till att vi tar hand om allting.

 

Räkna med att börja en koordination minst ett år innan bröllopsdatum, gärna upp till 1½ år för att försäkra er om att ni får de leverantörer som passar er bäst.

 

Vi hjälper till med checklistor, budget, tips och idéer, samt detaljplanering med tider för bröllopsdagen.  VI finns förstås på plats på dagen om ni så önskar.

 

Kostnad: från 5.000 kr inkl. moms - begär offert

Bröllopsdagskoordination

Ni har själva planerat och bokat hela bröllopet men känner att ni vill kunna slappna av och slippa stressen under dagen.

 

Vi träffas vid ett tillfälle innan bröllopsdagen och går igenom alla detaljer samt relevanta leverantörer med kontaktinformation.

 

På den stora dagen finns vi på plats så länge ni vill, och hjälper till med allt det praktiska för att ni och era gäster ska kunna njuta till fullo.

 

Kostnad: från 3.000 kr inkl. moms - begär offert